Shake dieet: lekker drinken en toch afvallen

ketorevolutie

Een shake dieet is een geweldig dieet voor mensen met een blender die graag groenten en fruit eten. Het shake dieet kan in principe op verschillende manieren gevolgd worden. Er zijn shake diëten waarbij je zelf shakes in de winkel koopt, maar ook diëten waarbij je zelf shakes maakt door van alles in jouw blender te gooien. Welke variant je ook volgt: het gaat zeker resultaat opleveren. Want met een shake dieet kun je in zeer korte tijd tot wel 5 kilo verliezen. En dat is een bijzonder mooi resultaat.

Hoe werkt het shake dieet?

Shakes kopen: verschillende merken, zoals Atkins, Modifast en Cambridge, hebben speciale shakes die helpen om af te vallen. Dit zijn shakes met eiwitpoeder die zorgen dat jij voldoende eiwitten binnenkrijgt. Deze shakes zijn verkrijgbaar in allerlei smaken, zoals banaan en aardbei, maar ook koffie en vanille.

Zelf shakes maken: je gooit een handvol spinazie in de blender, schilt 2 sinaasappelen en een banaan, en mixt alles tot een heerlijk drankje. Bij dit shake dieet – ook wel bekend als het smoothie dieet – zorg je dat je een heerlijke shake samenstelt die jou alle voeding geeft die je op een dag nodig hebt. Perfect om je heerlijk te voelen.

De wetenschap achter het shake dieet

Bij het shake dieet draait het vooral om de eenvoud en de voedingsstoffen die in de shakes zitten. Omdat je in een handomdraai een nieuwe shake maakt – of er gewoon uit de koelkast pakt – wordt gewichtsverlies een stuk eenvoudiger. Je hebt namelijk niet meer te maken met moeilijke gerechten, hoeft geen punten te tellen en bent ook niet afhankelijk van de mate waarop jij sport. Daarbij zitten er ontzettend veel eiwitten, vitaminen en mineralen in de shakes en zorg jij er zo voor dat jouw lichaam perfect kan functioneren en vet kan verbranden.

Shake dieet: kopen of zelf maken?

Als je zelf weinig tijd in het dieet wilt investeren dan is het slim om de shakes gewoon in de supermarkt of online te kopen. Je koopt een tray voor ongeveer €25 en kunt dan enkele dagen met de shakes aan de slag. Wil je echter voor de meest gezonde variant kiezen? Dan is het beter om de shakes gewoon zelf te maken. Je gooit wat groenten en fruit in de blender, zet de blender aan en je hebt binnen enkele seconden een heerlijke shake.

Begin vandaag met het shake dieet

Tijd om eindelijk dat gewicht te verliezen? Start dan vandaag met het shake dieet en merk binnen enkele dagen het grote verschil met andere diëten: gemakkelijker afvallen, meer gewichtsverlies en ook een beter gevoel. Wil je meer weten over de voor- en nadelen van afvallen met shakes bezoek dan eens de website van goedkoopsnelafvallen.nl

Gerelateerde Artikelen